Heeft u een nieuwe kast of ander meubel aangeschaft en wilt u deze niet zelf monteren?  Neem snel contact met ons op voor een prijsopgave of om uw afspraak direct in te plannen!

Wij begrijpen dat het inrichten van een nieuw kantoor, werkplaats of een nieuwe school een ontmoedigende taak kan zijn, vooral als het om meubelmontage gaat. Dat is waar wij ontzorgen!

Ons team van bekwame vakmensen heeft jarenlange ervaring in meubelmontage en helpt u graag om tijd en moeite te besparen met monteren van meubelen op locatie. Wij zijn gespecialiseerd in de montage alle grote meubelfabrikanten, wat betekent dat we alle ins en outs van elk stuk meubel kennen en het in een mum van tijd in elkaar kunnen zetten.
Elk gebouw, elk project elke functie, wij kunnen je helpen met alles, van bureaus en stoelen tot boekenplanken en kasten. Ons team is uitgerust met alle benodigde gereedschappen en apparatuur om ervoor te zorgen dat de klus in één keer goed wordt gedaan.

Wij denken graag met u mee over een constructie en een plan met tijdschema voor uw project, bel of mail ons!

Ons team is betrouwbaar, efficiënt en professioneel, en we zijn er trots op dat we keer op keer werk van hoge kwaliteit leveren. We begrijpen het belang van deadlines, daarom werken we altijd binnen het afgesproken tijdsbestek om ervoor te zorgen dat uw meubels klaar zijn wanneer u ze nodig heeft.

Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele meubelmontageservice voor uw bedrijf, hoeft u niet verder te zoeken dan ons. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en voor een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Bel ons snel, start een WhatsApp chat of stuur een bericht. Wij kunnen de werkzaamheden direct inplannen en u voorzien van een kostenoverzicht.

© Copyright 2024 EazyPax Meubel Montage
× Hoe kan ik u helpen?